Mariska van Putten

Ik ben Mariska van Putten.
Inmiddels 40 jaar jong, getrouwd en moeder van twee kindjes.
Geboren met zwemvliezen tussen mijn tenen, was het voor mij al snel duidelijk wat ik wilde gaan doen. Werken in een zwembad.

Nu, na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de zwembadbranche, is het tijd voor een eigen zwemschool. Zwemschool Breda is een feit!

Waarom is deze zwemschool anders? In de loop der jaren is het mij duidelijk geworden dat niet alle kinderen op dezelfde manier kunnen leren zwemmen. Voor iedereen moet de handleiding opnieuw uitgevonden worden.

Die moeite doen, daarin ligt voor mij de uitdaging. Kortom een passie voor kinderen én een passie voor zwemmen, dat ben ik!

Marijke van der Velden

Ik ben Marijke van der Velden, 29 jaar. Een paar jaar geleden ben ik getrouwd en inmiddels is mijn leven ook uitgebreid met drie kinderen.
Van jongs af aan heb ik veel met kinderen gewerkt. Eerst als trainer/coach, daarna tijdens mijn opleiding als sportleraar en vervolgens in mijn werk voor verschillende zwembaden.

Het werken met kinderen is zo puur, zo heerlijk. Het kunnen “lezen” van de kinderen is de uitdaging. Ieder kind is namelijk uniek en daarom is er geen vaste handleiding voor het aanleren van dingen. Dat maakt het werk voor mij zo mooi.

Wat is er mooier dan een kind zien lachen omdat het pret heeft? Een kind zien glunderen omdat het lukte en een moeder met tranen in haar ogen omdat ook haar kind goed kan meedoen?

Jolanda Willemen

Mijn naam is Jolanda Willemen. Ik werk sinds april 2016 bij Zwemschool Breda, ben 49 jaar en woon in Prinsenbeek. Oorspronkelijk heb ik de opleiding Kinder- en jeugdverzorging gedaan. Wat ik leuk vind is om kinderen nieuwe vaardigheden aan te leren waarbij ze vooral ook plezier hebben en hun zelfvertrouwen groeit. Jarenlang heb ik dit in mijn vrijwilligerswerk bij een zwemclub (voor kinderen met een beperking) met veel passie in praktijk kunnen brengen. Het volgen van een opleiding tot zwemjuf was voor mij dan ook een logische volgende stap. Die glunderende en trotse ogen als het toch gelukt is, daar doe ik het voor!

Tessa Kiene

Ik ben Tessa Kiene en ik ben bijna 27 jaar. Ik heb altijd al graag met kinderen willen werken en dat is gelukt!

In het verleden heb ik zelf heel veel gezwommen, met heel veel plezier! Daarom wilde ik ook als zwemonderwijzer werken.

Tijdens de zwemles het gevoel van plezier hebben, dat wil ik overbrengen naar de kinderen.

Zodat ze op een leuke en veilige manier kunnen leren zwemmen
Eerst als trainer/coach, daarna tijdens mijn opleiding als sportleraar en vervolgens in mijn werk voor verschillende zwembaden.

Heidi Hereijgers

Mijn naam is Heidi Hereijgers, 40 jaar oud en moeder van 3 kinderen. Van jongs af aan was ik vaak te vinden in het zwembad. Zo ben ik jaren Lid geweest van een zwemvereniging. En dat ik dan uiteindelijk van mijn hobby mijn beroep mag maken, dat vind ik fantastisch.

Het werken met kinderen is geweldig. Om ieder kind te leren zwemmen, op wat voor manier dan ook, daar ligt voor mij de grootste uitdaging.

Om ze dan vol trots met hun zwemdiploma naar huis te laten gaan.