Mariska van Putten

Ik ben Mariska van Putten.
Getrouwd en moeder van twee kindjes.
Geboren met zwemvliezen tussen mijn tenen, was het voor mij al snel duidelijk wat ik wilde gaan doen. Werken in een zwembad.

Nu, na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de zwembadbranche, is het tijd voor een eigen zwemschool. Zwemschool Breda is een feit!

Waarom is deze zwemschool anders? In de loop der jaren is het mij duidelijk geworden dat niet alle kinderen op dezelfde manier kunnen leren zwemmen. Voor iedereen moet de handleiding opnieuw uitgevonden worden.

Die moeite doen, daarin ligt voor mij de uitdaging. Kortom een passie voor kinderen én een passie voor zwemmen, dat ben ik!

Jolanda Willemen

Mijn naam is Jolanda Willemen. Ik werk sinds april 2016 bij Zwemschool Breda en woon in Prinsenbeek. Oorspronkelijk heb ik de opleiding Kinder- en jeugdverzorging gedaan. Wat ik leuk vind is om kinderen nieuwe vaardigheden aan te leren waarbij ze vooral ook plezier hebben en hun zelfvertrouwen groeit. Jarenlang heb ik dit in mijn vrijwilligerswerk bij een zwemclub (voor kinderen met een beperking) met veel passie in praktijk kunnen brengen. Het volgen van een opleiding tot zwemjuf was voor mij dan ook een logische volgende stap. Die glunderende en trotse ogen als het toch gelukt is, daar doe ik het voor!

Tessa Kiene

Ik ben Tessa Kiene. Ik heb altijd al graag met kinderen willen werken en dat is gelukt!

In het verleden heb ik zelf heel veel gezwommen, met heel veel plezier! Daarom wilde ik ook als zwemonderwijzer werken.

Tijdens de zwemles het gevoel van plezier hebben, dat wil ik overbrengen naar de kinderen.

Angelique Geerts

Angelique Geerts

Hallo, ik ben Angelique Geerts

Het zal jullie misschien niet verbazen, maar van kinds af aan heeft zwemmen altijd een rol gespeeld in mijn leven. Ik was een echte waterrat. Ben in mijn jeugd lid geweest van een zwemclub, veel recreatief bezig geweest met zwemmen en ben later waterpolo gaan doen. Je kunt hier dus gerust spreken van een passie. Zo heb ik jarenlang gezwommen met mensen met een beperking, en kan ik dit ,ondanks mijn drukke agenda, gelukkig af en toe nog doen.

Dankzij de leuke, mooie en enthousiaste verhalen van juf Jolanda heb ik een volgende stap gezet en ben zweminstructeur geworden en met heel veel plezier mag ik wel zeggen.

In mijn vrije tijd geniet ik van onze hond, gezellig uit eten met familie en vrienden maar ook gewoon van lekker op de bank een serietje kijken.

Tot slot: Ik kijk uit naar het contact met de kids en hun blije gezichtjes als we samen weer iets moois bereikt hebben en ook zij genieten van de zwemles. Want bovenal geldt: zwemmen is leuk!